Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med kokos

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175.
  2. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Blanda samman mjöl, kokos och det svalna matfettet. Rör ned blandningen i ägg smeten Skala, halvera och kärna ur äpplena.
  4. Lägg äppelhalvorna med kupiga sidan uppåt i en smord form.
  5. Häll över smeten och grädda mitt i ugnen i ca 25min.
  6. Servera ljummen men lättvispad grädde, vaniljglass eller crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.