Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsoppa med citron och kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk och god soppa som är enkel att göra och passar att servera både kall och ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och kärna ur dem. Skär dem i små bitar och lägg i en kastrull tillsammans med så mycket av vattnet att det täcker. Koka tills äpplena blivit mjuka och mixa sedan med stavmixer.
  2. Tillsätt det rivna skalet och saften från citronen, fruktsockret och kanelen. Späd med mer vatten till lagom konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.