Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple och valnötstårta med vaniljgrädde

 
Skriv ut

En lättbakad tårta med äpple och valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl med bakpulver, kanel och salt.
  2. Vänd ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda sist ner vaniljarom, äpple och nötter.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten och grädda nederst i ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Låt kallna.
  4. Vispa grädde och vanilj och bred över kakan. Dekorera med Golden Socker Perlini och äpple.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.