Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Agdas Kyckling bollar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tag en tag två.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfilèrna i grova bitar och mixa i en matberedare till en färs. Häll över i en annan större skål. Knäck i ägget och blanda i grädden samt ströbrödet till en slät massa. Tillsätt den rivna löken och citronskalet samt rosmarin, salt och peppar. Fukta händerna lätt och forma köttbullar av färsen. Hetta upp en stekpanna och låt smöret bli lätt brynt. Stek bullarna, några i taget. Sänk värmen till medelvärme och se till att bullarna blir genomstekta. Låt svalna om dom skall avnjutas kalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.