Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aioli

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett aiolirecept med många ingredienser. Inte konstigt att den blir så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det vita brödet i en bunke och tillsätt vinägern. Vispa sönder brödet med en ballongvisp.
  2. Tillsätt äggula och vispa ner. Vispa också i senap.
  3. Tillsätt rapsoljan droppvis och vispa hela tiden. Då såsen börjar tjockan kan oljan tillsättas matskedsvis. Fortsätt sedan med olivoljan.
  4. Smaksätt med limejuice, basilika, pressade vitlöksklyftor, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.