Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Airam- och dr Dahlqvists recept på rårakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

LCHF mat när den är som bäst. Godare än riktiga rårakor.

Ingredienser

Instruktioner

Riv hälften av grönsakerna på rivjärnets fina sida och resten på den grova. Blanda i bunke med ägg, keso, ost och lite smält smör. Salta och peppra. Ha rejält med smör i pannan när du steker. Klicka upp rårakor och platta till. 1/2 dl per raka är lagom. Kan vara lite meckiga att vända men bara de får rejält med färg på undersidan först så går det bra. Jag gör så många som jag äter och sparar resten av smeten i kylen, fungerar bra i alla fall ett par dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 28 maj 2009

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.