Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Airams kålgott i gryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna kålen i större bitar. Hacka löken. Stek i omgångar i smör. Bryn färsen men smula den inte alltför väl. Blanda samman och krydda med salt och peppar (vit, svart, kryddpeppar). Färga med en skvätt soja. Rör ner grädde och creme fraiche. Låt puttra 15-20 min elller tills kålen är mjuk och får en simmig karaktär. Kan serveras med osockrade lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.