Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk cheese cake

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En läcker och god efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C. Krossa kexen. Smält smöret och blanda det med kexen till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt den stå i kylen medan fyllningen rörs ihop.
  2. FYLLNING: Blanda kesella, ägg, socker och det rivna citronskalet. Häll smeten i pajskalet. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Tag ut pajen och höj värmen till 225 C.
  3. Smaksätt Créme Fraiche med vanillinsocker. Bred det över kakan. Grädda ytterligare 5 min. Låt pajen kallna, helst till nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.