Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz gryta med sting.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En gryta som kom till efter en titt i kylskåpet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda grytbitarna och bryn dem väl i stekmargarin. Ta upp dem från stekgrytan och lägg dem på en tallrik så länge.
  2. Skär ner grönsakerna i små bitar och bryn dem tillsammans med svampen i grytan.
  3. Lägg tillbaka köttet och tillsätt crème fraichen, osten, mango chutneyn, sojan och kalvfonden.
  4. Häll på vatten så det täcker köttet gott och väl. Låt puttra på svag värme ca 15-20 minuter.
  5. Tillsätt grädden. Red av lite så det blir lite tjockare.
  6. Servera med nypotatis, hasselbackspotatis eller ris.
  7. Gärna en fräsch sallad till. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.