Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anka med curry

 
Skriv ut

Supermört och gott. Har även gjort den på resterna som blev över när vi hade anka, minska bara in på ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Avlägsna köttet från benen och skär det i tuggvänliga bitar.
  2. Koka upp hälften av grädden tillsammans med vattnet i en liten kastrull. Låt sjuda.
  3. I en annan kastrull kokas en tredjedel av resterande grädde upp, rör sedan ned currypastan. Låt koka ett par minuter innan bergamottblad och ankbitarna tillsätts. Rör om väl.
  4. Tillsätt den sjudande grädden och skruva upp värmen. Tillsätt fisksås, ärter, tomater och chilier. Låt sjuda tills ärterna är klara och tillsätt sedan resten av grädden och låt koka upp.
  5. Strö basilikablad över och tag av från värmen.
  6. Serveras med enkelt ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.