Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ann-Maries mandelmusslor

 
  • Serverar: 80 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Dessa mandelmusslor är de absolut godaste som finns, tunna och spröda. De smälter i mun!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal mandeln och blanda med smör, mjöl och socker. Fyll formar (gärna de lite mer flata gammaldags9 så tunt som möjligt.
  2. Grädda i 175-200° tills de fått en gyllengul färg. Låt de svalna bara lite innan man "knackar" ur dem från formarna. Var försiktig för de är väldigt sköra men ack så goda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.