Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anna´s Gott bröd med flingsalt på

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott till mat och som det är.

Ingredienser

Instruktioner

1. Rör jästen och en del av vattnet. (Fingervarmt) 2. Tillsätt resten av vattnet och saltet och olivoljan. 3. Hacka rosmarin tillsätt det och det mesta av mjölet. 4. Arbeta degen i 5-10 min. 5. Täck degen med duk, jäsa i 40 min. 6. Arbeta degen, tryck ut till en stor platta ½ cm tjock på smord plåt. 7. Låt jäsa i 30 min. 8. Gör små gropar med fingret, pensla på olivolja och strö på flingsaltet. 9. Grädda i 200 c, ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.