Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas kalvkotletter

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En höjdare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Te en kaffkopp småskurna grönsaker fräs i smör i en låg kastrull tillsammans med vitpepparkornen och lagerbladet.
  2. När allt fått färg häll på rödvinet och koka sakta i en halvtimme. Sila skyn, Häll tillbaka i katstrullen och tillstätt en köttbuljong. Red med smör och vetemjöl (beurre mainé). Vispa i några smörklickar före serveringen.
  3. Krydda kalvkotletterna med peppar och salt, stek lagom länge på stekjärn. Servera med såsen, ugnstekt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.