Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annies fläskfilé

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kräver lite förberedelser, men sedan äter man tills det inte går ner mer!

Ingredienser

Instruktioner

Förberedelser: klipp baconen i mindre delar (kan gå rakt ner i stekpannan). Skär rödlök i små bitar. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor. Tillagning: börja med att fräsa på bacon och röd lök tills baconen fått lite färg. Pressa ner vitlök och lägg i fläskfilé. Stek tills köttet är genomstekt. Häll på päroncider och soya. Krydda med mycket italiensk salladskrydda, måttligt med timjan, rosmarin och basilika och väldigt lite av dragon och oregano. Låt all vätska koka bort innan servering, men låt inte köttet börja steka igen. Smakar gott med ris, potatisklyftor eller pasta. Gärna med en vit kall sås!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.