Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annie's Lätta Fiskgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mycket snabb, enkel och god fiskgratäng! Servera med ris/potatis/mos och sallad. Points: 8 points med ris, 6,5 potatis och 8,5 med potatismos

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfilé, purjo och morötter i bitar. Lägg grönsakerna i botten på en form med fisken ovanpå. Salta och peppra. Pressa över lite lime. Sätt ugnen på 225.
  2. Sås: Smält matfett, rör i mjöl, späd med fiskbuljong, Kelda och koka såsen ett par minuter. Tag av från värmen och rör i äggula och riven ost. Smaka av med salt och citronpeppar. Häll såsen över fisken och gratinera i 225 i 20-25 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena1j 14 oktober 2009

    En supergod gratäng tack för det

  • ingemar75 18 september 2012

    Jättegod, hade den i dag och har sparat i "min" kokbok. Tackar, Ingemar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.