Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och aprikosscones

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar bra till både fika och till frukost. Ät dem som de är, eller med lite smör eller med färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser samt aprikosbitarna. Skär smöret i tärningar. Finfördela smöret i mjölblandningen.
  2. Tillsätt det finrivna apelsinskalet och apelsinjuice. Rör snabbt ihop till en kladdig deg. Häll upp strösocker på ett fat. Ta med hjälp av två skedar ut 8 klickar och doppa vartefter i strösockret. Lägg därefter på bakpappersklädd plåt.
  3. Grädda mitt i ugnen 15-18 minuter eller tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.