Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och citronmarmelad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Goda till nybakade varma scones, rostat bröd eller till cupcakes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta citrusfrukterna väl i varmt vatten.Torka dem och skär bort ändarna.
  2. Skär i klyftor och ta bort eventuellt kärnor och mixa stötvis i en matberedare till små bitar.
  3. Koka upp det mixade med vatten och syltsocker i en stor kastrull och låt koka utan lock ca 15 minuter.
  4. Låt svalna något och fyll i väl rengjorda glasburkar, låt svalna och förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.