Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och rädissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Citrusfrukter är vanliga ingredienser i den marockanska maten. Det här är en härligt frisk sallad som passar till grillad kyckling, eller som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsinerna med vass kniv så att även det vita från skalet försvinner. Skär ut hinnfria klyftor och lägg dem på fat. Ansa rädisorna och skär dem i bitar. Blanda med apelsinerna.
  2. Rör citronsaften med socker och salt. Häll dressingen över salladen. Låt gärna salladen stå i kylskåpet någon timme före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.