Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinbulgur med kycklingspett och myntayoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Uteslut kycklingen och tillsätt ytterligare en burk bönor om du vill äta vegetariskt. 520 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i remsor och trä upp dem på träspett. Krydda med salt och peppar. Stek eller grilla dem runt om ca 10 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  2. Skala och skiva löken. Koka upp vattnet med lök och salt. Tillsätt linser och bulgur och låt koka under lock ca 10 minuter. Skala och tärna apelsinen, blanda ner apelsin och bönor i bulgurn.
  3. Blanda ingredienserna till yoghurten och servera den till kycklingen och bulgurn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.