Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinfilé med avokadokräm.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lättlagat och lite annorlunda, en lyckad smakkombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna i smöret. Häll över apelsinsaften och krydda med oregano och kummin. Låt filéerna puttra tills de är klara, ca 15 min. Lägg upp på tallrik och dekorera med tunna skivor av apelsin och finstrimlat apelsinskal.
  2. Avokadokräm: Skala avokadorna och ta ur kärnorna. Mixa avokado och crème fraiche i matberedare. Pressa i vitlök. Tillsätt apelsinsaften och kör några extra varv. Strö över mandel vid serveringen. Ris passar fint till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.