Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lite surt lite sött och lite starkt, så gott resultat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i matfett, salta. Strimla skalet på apelsin och lime med potatisskalare och pressa ur saften.
  2. Koka upp hälften av skalstrimlorna, saft, crème fraiche, fond, soja, honung och sambal oelek. Lägg i kycklingen och sjud i 10 min. Garnera med skalstrimlor.
  3. Servera med ris och frästa grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 12 oktober 2011

    Har precis avslutat min middag med denna kyckling, jättegod, men nästa gång jag gör den kommer jag nog att ha mindre limesaft. En 4:a i betyg. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.