Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gillar Stina...det är gott och enkelt med Stinas kyckling...och härligt att variera smaken med apelsin...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa apelsinsaft över kycklingbitarna i formen och strö på rivet apelsinskal. Stek kycklingen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Riv med zestjärn ut fina strimlor samt skär av skalet på apelsinerna och skär ut skinnfria klyftor till dekoration.
  3. Fräs purjolöken mjuk i smör eller olja, tillsätt ris och buljong. Koka enligt anvisning på förpackningen.
  4. Skär tomaterna i tärningar och blanda ner dem tillsammans med persiljan mot slutet av kokningen. Ta kastrullen från värmen och rör ner riven parmesanost.
  5. Servera risotton till apelsinkycklingen och garnera med apelsinklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sweettweet 13 februari 2010

    Otroligt god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.