Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsallad med valnötter

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Perfekt på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv/dela isbergssalladen i inte alltför små bitar och blanda med övrig sallad. Skär av skalet på apelsinerna och skär ut skinnfria klyftor.
  2. Rosta valnötterna i en torr panna och ringla över honung. Lägg upp för att torka något. Blanda samman dressingen, smaka av med salt och peppar.
  3. Strax före servering blandas sallad, frukt, valnötter och russin ihop. Häll dressingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.