Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aromsmör chili

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta smör passar fantastiskt bra till nötkött, potatis och grillat, eller varför inte grillat nötkött med potatis? Smöret blir inte så starkt som man tror när man läser receptet, eftersom Capacium (styrkan i chilipeppar) är fettlösligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär det rumsvarma smöret i 1 cm-stora kuber Skär habaneron och kajennepepparn så fint som möjligt, kör inte i mixer textur är också viktigt. Blanda smör, peppar och sicillerat citronskal Smaka av med salt, peppar och kajennepepparn.
  2. Pressa i den halva citronen och blanda. Smaka av med salt och peppar igen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.