Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk gurksallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vinägern, vitlöken,ingefäran, risvinet, sesamoljan och jordnötsoljan i en skål. Sätt dressingen åt sidan.
  2. Skär fyra grunda skåror på längden i gurkans skal med en vass kniv. Dela gurkan på längden. Skär gurkhalvorna i tunna skivor.
  3. Lägg gurkan, moroten, squashen och rädisgroddarna i skålen med dressing och blanda om.
  4. Låt salladen stå i kylskåp 2-3 timmar före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.