Jag tog vattenkastanjer istället för bambuskott, chilipulver istället för färsk chili.
När grytan var klar så lade jag i kokt couscous och värmde upp.
Instruktioner
- Låt fiskbullarna rinna av, spara buljongen. Dela varje fiskbulle i 3 skivor. Låt bambuskotten rinna av.
- Skölj purjo, paprika och chilipeppar. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur paprika och chilipeppar. Grovhacka mandeln.
Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs grönsaker och mandel 3-4 minuter så att de får lite färg, men behåller sin spänst. Tillsätt fiskbullar, soja och farinsocker. Rör om och låt allt bli varmt. Späd ev med lite fiskbuljong.
Servera pytten direkt ur pannan tillsammans med fullkornsris och citronklyftor
Publicerat den
24 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar