Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk pytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tog vattenkastanjer istället för bambuskott, chilipulver istället för färsk chili. När grytan var klar så lade jag i kokt couscous och värmde upp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskbullarna rinna av, spara buljongen. Dela varje fiskbulle i 3 skivor. Låt bambuskotten rinna av.
  2. Skölj purjo, paprika och chilipeppar. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur paprika och chilipeppar. Grovhacka mandeln. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs grönsaker och mandel 3-4 minuter så att de får lite färg, men behåller sin spänst. Tillsätt fiskbullar, soja och farinsocker. Rör om och låt allt bli varmt. Späd ev med lite fiskbuljong. Servera pytten direkt ur pannan tillsammans med fullkornsris och citronklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.