Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad hoki med rödbetor och kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här får fisken god smak av bacon, en härlig smakkombination ihop med rödbetorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela hokin i fyra bitar. Salta och peppra. Vira in en skiva bacon runt varje fiskbit.
  2. Koka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 20 minuter. Ta upp dem och gnid av skalet. Skala morötterna, löken och vitlöken. Finhacka vitlöken, skär resten av grönsakerna i mindre bitar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek morötterna tills de börjar mjukna, 3-5 minuter. Lägg i resten av grönsakerna och fräs tillsammans ytterligare några minuter. Salta och peppra. Rör ner kaprisen.
  4. Stek fiskbitarna i olja i en stekpanna tills baconet får färg och fisken är genomstekt. Servera med grönsaksröran och gärna lite aioli. Garnera med färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.