Här får fisken god smak av bacon, en härlig smakkombination ihop med rödbetorna.
Instruktioner
- Dela hokin i fyra bitar. Salta och peppra. Vira in en skiva bacon runt varje fiskbit.
- Koka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 20 minuter. Ta upp dem och gnid av skalet. Skala morötterna, löken och vitlöken. Finhacka vitlöken, skär resten av grönsakerna i mindre bitar.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek morötterna tills de börjar mjukna, 3-5 minuter. Lägg i resten av grönsakerna och fräs tillsammans ytterligare några minuter. Salta och peppra. Rör ner kaprisen.
- Stek fiskbitarna i olja i en stekpanna tills baconet får färg och fisken är genomstekt. Servera med grönsaksröran och gärna lite aioli. Garnera med färska örter.
Publicerat den
15 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar