Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär på havrebotten

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

När man vill göra något som inte ska ta så lång tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Smält margarinet. Ta kastrullen ifrån värmen och rör ner socker, havregryn och mjöl. Häll smeten i en pajform med löstagbar kant, ca 23 cm
  2. Platta till degen och tryck den mot kanterna. Grädda i mitten i 15 min. Låt det kallna.
  3. Vispa vaniljsåsen och klicka ner den i pajskalet. Strö över bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.