Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpaj

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket enkel efterrätt som kan göras på såväl färska bär eller djupfrysta. Pajdegen kan man göra när man önskar och frysa in för att snabbt kunna göra pajen när man sedan önskar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda pajingredienserna och låt degen stå svalt ett tag. Klä en pajform med degen och grädda den i 8 minuter i 225 grader. Ta ut den och lägg på önskad bärfyllning. Vispa de 3 äggvitorna till hårt skum och tillsätt sedan strösockret försiktigt. Lägg marängmassan över bärfyllningen och grädda sedan i samma gradantal i cirka 5 minuter. Marängen skall få önskad färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.