Bjud på denna spännande och lättlagade potatissallad nästa gång du vill bjuda på en smakrik och annorlunda potatisrätt.
Instruktioner
- Skrubba potatisen och lägg den i en stor gryta. Häll på vatten så att de täcks. Koka upp vattnet och koka potatisen mjuk i 25-30 minuter.
- Skölj potatisen i kallt vatten och låt den rinna av ordentligt.
Skala och skär i 2 cm tjocka bitar. Lägg potatisbitarna i en skål och häll över den italienska dressingen. Låt det stå och dra i 10 minuter. Skölj försiktigt spenatbladen och låt dem rinna av ordentligt. Skölj tomaterna och smula sönder fetaosten.
- Blanda majonnäs, yoghurt, salt och peppar i en skål. Skala och hacka den röda löken fint. Låt oliverna rinna av i ett durkslag. Blanda ner lök, oliver, persilja och ringla över
majonnäsblandningen. Blanda samman salladen med hjälp av ett par skedar.
- Skeda upp potatissalladen i en serveringsskål. Strö över spenatblad, körsbärstomater och fetaost. Servera genast.
Publicerat den
16 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar