Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banancupcake med 2 olika frostings

 
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker ljust och fluffigt. Tillsätt äggen ett i taget under omvispning. Blanda ner de mosade bananerna. Lös upp bikarbonaten i mjölken, blanda ner den. Blanda mjöl och bakpulver; tillsätt.
  2. Cupcakes gräddas i 180 grader i 18-20 miunter, och enligt receptet gräddas kakan i 180 grader i 40 minuter
  3. Mascparonefrosting: Vispa ihop alla ingredienser i 1-2 minuter tills frostingen blir mjuk och fluffig. Använd frostingen genast.
  4. Cream cheese frosting: 1 msk färskpressad citronsaft (eller citronarmom. Om man använder krämen som spackling tycker jag man kunde man använda olika aromer beroende på vilka fyllningar man har i tårtan. Men som frosting till cupcakes passar det säkert bäst med färskpressad citronsaft). 100 g naturell färskost
  5. Rör ihop alla ingredienser till en krämig smet. Spackla tårtan eller bred ut frostingen på cupcakesen. Om man använder den som frosting till cupcakes kan det vara en rolig idé att färga den i olika färger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.