Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En len och god kräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka en av bananerna och blanda med grädden. Vispa kraftigt till en kräm.
  2. Skiva den andra bananen och koka i 1 dl vatten och 1 msk socker.
  3. Låt 1 msk socker smälta tillsammans med 2 msk vatten i en stekpanna. Tillsätt valnötterna och låt koka tills det hela karamelliserats.
  4. Lägg upp banankrämen, bananslantarna och valnötskaramellen i dessertskålar. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.