Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med honung och yoghurt

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Dessa muffins är perfekt till frukost eller söndagsbrunch istället för rostat bröd. Ät dem varma direkt från ugnen med honung och tjock yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj lätt 18 små muffinsformar. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Lägg grahamsmjöl, majsmjöl, bakpulver, uppvispat ägg och honung i en matberedare och blanda. Häll i lite mjölk i taget och kör till dess smeten är mjuk.
  3. Skala bananerna, skär dem i bitar och vänd ner dem i muffinssmeten.
  4. Fördela smeten i formarna och grädda dem i 12-15 minuter eller till dess de höjt sig och fått fin färg.
  5. Ta ut formarna och låt muffinsen svalna lite innan de serveras med honung och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.