Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med vallmofrö

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bananmuffins med vallmofrö

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget och därefter mjölken och limesaft. Skala och mosa bananerna och rör ner i smeten.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, salt, vallmofrön och vaniljsocker. Rör ner i äggblandningen. Häll kaksmeten i muffinsformar och grädda i 175 C, 25-30 minuter.
  3. Rör under tiden ihop florsocker och vatten. Låt muffinsen svalna. Lägg ett par bananskivor och ett körsbär på varje och ringla över glasyr. Strö ev lite vallmofrön på toppen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.