Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BBQ- biff med het majs- och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inlagd jalapeno hittar du i texmexsortimentet i din livsmedelsbutik. De ger potatissalladen både smak och hetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett par snitt i kanterna på köttet, så att det inte kupar sig vid grillning. Pensla dem med grillsåsen. Låt stå framme ca 20 minuter.
  2. Skrubba potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av. Skär potatisen i skivor.
  3. Låt jalapeno och majs rinna av. Hacka jalapenon. Varva potatis, jalapeno och majs i en skål. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Häll dresingen över potatisen.
  4. Grilla biffarna i grillpanna eller på utegrill ca 2 min per sida. Servera de nygrillade biffarna med potatissalladen. Servera gärna med halverade tomater som grillats intill biffarna några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.