Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisegratinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mumsigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i knubbiga bitar och bryn 2 minuter per sida. Salta och peppra och för över i en ugnssäker form.
  2. Lägg kryssade tomater och broccoli runt om. Smula grönpepparkornen över köttet och häll sedan på såsen.
  3. Täck grönsakerna med några skivor ost.
  4. Gratinera i 200 grader i ca 20 minuter.
  5. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.