Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Béchamelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Traditionell béchamelsås.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp gräddmjölken vid sidan. Smält smöret och pudra över mjölet. Rör om med en visp så att mjölet löser sig i smöret ordentligt. Slå i hälften av den varma gräddmjölken och rör om så det blir slätt och fint. Slå i resten och vispa om. Låt sjuda sakta i 5-10 minuter. Smaka av med salt, peppar och några drag på muskotnöten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.