Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Belöningsfilé med kantareller

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt att bjuda på om man ska ha gäster!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att klippa bacon i mindre bitar och stek så det blir knaprigt. Lägg därefter på en pappersbit så fettet får rinna av.
  2. Skär fläskfilé i mindre bitar ca 2x2 cm och stek så det får fin färg samtiidigt som du steker kantarellerna i separat stekpanna.
  3. Strimla purjolök och lägg i stekpannan tillsammans med köttet, tillsätt därefter kantarellerna tillsammans med senap, buljong samt matlagningsgrädden, blanda och låt koka upp.
  4. Sänk värmen och låt småputtra utan lock 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.
  5. Strö över baconet och servera med hemmagjord klyftpotatis och en fräsh grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vrccmember 6 januari 2012

    En jättergod maträtt, som jag serverade "miasvantes" potaischeescake till. Deta blev mycket omtyckt av alla i familjen. Belöningsfilen blir återkommande på vårt bord

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.