Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bhageeras chokladfondue

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är du en mansvalp som dessutom är lite gottegris? I så fall borde du ta och prova Baheeras chokladdipp (chokladfondue).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman socker och vatten och värm till en jämn sockerlag.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i micron. Gör chokladsås: Ta den smälta chokladen och tillsätt sirapen i en kastrull med värme på, rör om hela tiden!
  3. Tillsätt sedan sockerlagen till den konsistens man vill ha på sin fondue. Skär frukter i lagom stora munsbitar. Doppa och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.