Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondue

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bryt chokladen i bitar. Lägg bitarna i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med hett vatten. Se till att chokladen inte nås av vattenångan, då blir den grynig. Vispa ner grädden till en jämn smet. Förbered frukten i portionsbitar och lägg den tillsammans med marshmallows på en tallrik. Häll chokladen i varsin förvärmd portionsskål. Doppa frukt och marshmallows i fonduen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.