Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Bergerac

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Från matfrankrikes hjärta. Biff, potatis, vitlök, persilja, valnötter och ost.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och klyfta potatisarna. Koka upp dom i vatten, men låt bara koka ca fem minuter. Häll av vattnet. Häll oljan i en långpanna och fördela potatisen i den. Strö över hälften av saltet, två tsk persilja och vitlökspulvret. Ringla lite olja eller flytande smör över om du vill. Koka upp ca två dl vatten och häll över bulguren. Låt stå ca tio minuter. Hacka valnötterna ganska fint. Blanda boursin-osten med valnötshacket, två tsk torkad persilja och den avrunna bulghuren. Salta och peppra lövbiffarna. Lägg ca två msk ostblandning i var och en. Rulla ihop och lås med en tandpetare. Lägg ovanpå potatisen och ställ in i ugnen, 200 grader ca 20 minuter. Servera med en tomatsallad eller kokta sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.