Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Bourgogne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min personliga favorit! Fredagsmys med ett glas rött kanske! =)

Ingredienser

Instruktioner

Strimla biff och bacon. Hacka löken. Skiva moroten och den färska champinjonerna. Stek först bacon, lök, morot, syltlök och champinjon. Ta ur pannan och stek sedan biffen. Lägg över biffen i en gryta, gärna av gjutjärn. Lägg även i grönsaker och bacon. Tillsätt dessutom kryddor, buljong och det röda vinet. Toppred med vetemjöl eller maizena och låt det koka i ca 15 min. Serveras med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.