Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i snöre

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Pröva att koka köttet i buljong istället för att steka det. Då slipper du både extra kalorier och stekos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut biffarna, salt och peppra. Bred senapen över dem. Rulla samman och bind om med snöre. Låt det hänga ca 3 dm lång snörtamp från biffen.
  2. Koka upp vatten, buljongtärning, skalad och skivad vitlök, tomatpuré och timjankvist.
  3. Skala potatisarna och skär dem i klyftor. Skala moroten och dela den i mindre bitar. Ansa salladslökarna.
  4. Lägg ner potatis och morötter i buljongen och koka dem mjuka ca 10 minuter.
  5. Tillsätt minimajs, sockerärter, salladslök och biffrullarna. Koka allt 3-5 minuter.
  6. Ta upp biffrullarna och ta bort snöret.
  7. Häll buljongen med grönsakerna i en djup tallrik och lägg i biffrullarna. Garnera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.