Pröva att koka köttet i buljong istället för att steka det. Då slipper du både extra kalorier och stekos.
Instruktioner
- Lägg ut biffarna, salt och peppra. Bred senapen över dem. Rulla samman och bind om med snöre. Låt det hänga ca 3 dm lång snörtamp från biffen.
- Koka upp vatten, buljongtärning, skalad och skivad vitlök, tomatpuré och timjankvist.
- Skala potatisarna och skär dem i klyftor. Skala moroten och dela den i mindre bitar. Ansa salladslökarna.
- Lägg ner potatis och morötter i buljongen och koka dem mjuka ca 10 minuter.
- Tillsätt minimajs, sockerärter, salladslök och biffrullarna. Koka allt 3-5 minuter.
- Ta upp biffrullarna och ta bort snöret.
- Häll buljongen med grönsakerna i en djup tallrik och lägg i biffrullarna. Garnera med färsk timjan.
Publicerat den
30 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar