Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med blekselleri

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Supé för 2!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i fina strimlor, lägg det i en skål, tillsätt marinaden. Skölj sellerin och skala bort de grova fibrerna. Strimla dem sedan i 4 mm breda strimlor på diagonalen. Strimla ingefäran fint.
  2. Hetta upp hälften av oljan och tillsätt köttet under ständig omrörning 1 minut. Tag upp. Tillsätt resten av oljan och fräs grönsakerna 1 minut. Häll tillbaka köttet och låt det fräsa ihop, smaka eventuellt av med mer soya, salt och peppar.
  3. Servera med jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.