Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med bok choy

 
Skriv ut

Bok Choy är en slags salladskål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bok choy och skär bladen i tunna strimlor. Hetta upp fyra teskedar olja i en stek- eller wokpanna. Lägg i vitlök och stek under omrörning i 30sekunder.
  2. Hetta sedan upp resten av oljan och lägg i köttet i flera omgångar. Stek köttet under omrörning i tre minuter på stark värme. Lyft köttet ur stekpannan.
  3. Börja sedan steka bok choy under omrörning tills den slaknar, lägg i köttet och häll på sherry och soja.
  4. Stek det tillsammans under 2-3minuter och blanda det sedan med basilika och sesamolja. Garnera med strimlad röd paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.