Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med papaya och lime.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst låter det gott?

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C. Skala, kärna ur och skiva papayan. Skiva vårlöken tunt. Strimla och koka sockerärterna i saltat vatten. Kyl genast så behåller de sin gröna färg. Finhacka chilifrukt och blanda med limejuice, socker och olivolja. Häll marinaden över papaya, vårlök, sockerärter och koriander. Blanda och låt marinera i 15 minuter. Grilla eller stek biffen i en het panna i ca 2 minuter/sida. Stek klart i ugn i ca 5 minuter. Ta ut men vänta ett par minuter med att skära upp så rinner inte köttsaften ut. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär biffen i tunna skivor. Lägg upp på tallrik tillsammans med papayasalladen och nudlarna. Ringla marinad och soja runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.