Skär köttet i 4 biffar.
Skala och finhacka lökarna.
Ansa och skiva svampen.
Hetta upp matfettet i en stor stekpanna och stek biffarna.
2-3 minuter på varje sida. Salta och peppra. Ta upp biffarna och håll dem varma.
Häll av fettet i en stekpanna och lägg i 2msk smör och hetta upp. Lägg i löken, svampen och vitlöken och fräs allt mjukt och gyllenfärgat. Häll på vattnet och fonden och koka ihop till hälften. Rör i créme fraichen, smaksätt med senapen, salt och peppar och värm försiktigt.
Servera biffarna med svampsåsen, klyftpotatis och en blandad grönsallad.
Svamp och senapssåsen var helt makalös. Jag gör ofta svampsås men den här fick lite extra smak av senapen. Tack för ett bra recept kommer att göras fler gånger.
Svamp och senapssåsen var helt makalös. Jag gör ofta svampsås men den här fick lite extra smak av senapen. Tack för ett bra recept kommer att göras fler gånger.