Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffar på Harfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Slå mjölk över ströbrödet och låt svälla. Under tiden skär loss köttet från benen på haren och mal kött, lök och bacon. Blanda ner kryddor och ägg i smeten, pluss det svällda ströbrödet, späd med mera mjölk vid behov. Forma smeten till biffar och bryn i stekpannan. Lägg över biffarna i en gryta och vispa ur pannan med lite vatten, och häll skyn över biffarna tillsätt buljongtärningen, grädden och sojan och låt puttra i tio minuter. Red av med vetemjölet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.