- Serverar: 25-30 portioner
- Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut
Biscotti, de italienska bakverken som finns i hundratals variander. De här är bara "så goda" tycker jag
Instruktioner
- Sätt ugnen på 170 grader. Rör smör och soccker pösigt. Det går bra med elvispens degkrokar om du inte har en köksmaskin. Tillsätt äggen och vispa i 1 min.
- Blanda mjöl och bakpulver med tärnad choklad, citronskal och grovhackade nötter. Rör ner i äggblandningen. Du kan fortfarande använda elvispen om du vill.
- Degen ska vara mjuk. Forma en längd och jämna till den med våta händer samt platta till den något. Grädda i 18-20 min eller tills den känns fast.
- Låt längden kallna och skär sedan tunna skivor, ca 1 cm, på tvären. Torka biscottin i 75 graders varm ugn i ca 1 tim eller tills de känns torra.
Publicerat den
4 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar