Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti md citron, vanilj och pistage

 
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Biscotti, de italienska bakverken som finns i hundratals variander. De här är bara "så goda" tycker jag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 170 grader. Rör smör och soccker pösigt. Det går bra med elvispens degkrokar om du inte har en köksmaskin. Tillsätt äggen och vispa i 1 min.
  2. Blanda mjöl och bakpulver med tärnad choklad, citronskal och grovhackade nötter. Rör ner i äggblandningen. Du kan fortfarande använda elvispen om du vill.
  3. Degen ska vara mjuk. Forma en längd och jämna till den med våta händer samt platta till den något. Grädda i 18-20 min eller tills den känns fast.
  4. Låt längden kallna och skär sedan tunna skivor, ca 1 cm, på tvären. Torka biscottin i 75 graders varm ugn i ca 1 tim eller tills de känns torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.