Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti med citronmeliss

 
Skriv ut

Dessa skorpor är riktigt enkla att göra. Med citronmeliss och mandel blir de ett pikant tillbehör till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, ägg, äggulor och socker till ett luftigt skum. Blanda salt, bakpulver och mjöl. Rör ner det i smeten. Hacka mandeln och citronmeliss. Tillsätt det i smeten. Degen ska vara ganska kladdig.
  3. Dela degen i två bitar. Forma varje bit till en avlång rulle, lika långa som plåten. Lägg på bakplåtsklädd plåt.
  4. Baka i ugnen i ca 20 minuter. Skär rullarna i sneda skivor. Sänk värmen till 120 grader. Baka skorporna ytterligare 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.